Startup Campus Roadshow - 2017.

A Hiventures Állami Kockázati Tőkealap-kezelő támogatásával országos startup roadshow veszi kezdetét. A rendezvénysorozat célja a Hiventures új tőkeprogramjainak bemutatása mellett, ismertetni milyen lehetőségei vannak a helyi innovációs ökoszisztéma szereplőinek az inkubációtól, a tőkebevonáson át, a nemzetközi piacra lépésig.  
A Hiventures tőkeprogramjai elsősorban az inkubációs (pre-seed), magvető (seed), és korai növekedési (startup) szakaszok tőkefinanszírozására irányulnak, ezzel is támogatva az alapítás előtt álló, vagy fiatal, K+F+I tevékenységet végző hazai vállalkozások elindulását.


A Startup Campus Roadshow kiemelt célja bemutatkozási lehetőséget biztosítani a debreceni, egyetemi startup csapatoknak, egy pitch verseny keretében a befektetőkből, inkubációs szakemberekből valamint a Hiventures szakértőiből álló zsűri előtt. A legjobb csapatok Hiventures által kínált 9 millió forintos befektetés mellett térítésmentesen képzést, mentorálást és inkubációs lehetőséget kapnak a Startup Campus program keretén belül.


A rendezvényen nézőként való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció elérhető itt>>


Bővebb információk és a versenyen való részvételhez a regsztráció elérhető a Startup Campus oldalán.


Jelentkezési határidő a Debreceni versenyre: 2017. március 23.

 

Rendezvény időpontja: 2017. március 30.

Helyszín: Debreceni Egyetem Főépület Aula ( 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.)

 

 

 

 


Forrás: startupcampus.hu