Hírek

27 nov
ELTE-Újbuda Innovációs Nap 2018
Az ELTE Innovációs Központja Újbuda Önkormányzatával együttműködésben egész napos szakmai rendezvényt szervez.
21 nov
Hogyan szabadalmaztassunk?
Az innováció-menedzsment képzésünk következő előadását Kompagne Hajnalka szabadalmi ügyvivő tartja 2018. december 7-én az Élettudományi Központban.
13 nov
Módosulnak az iparjogvédelmi törvények
Változások lépnek életbe 2019. január 1-től az egyes iparjogvédelmi törvények módosításáról szóló 2018. évi LXVII. törvényben.
30 okt
Felhívás gyakornoki pozíció betöltésére
Hallgatók figyelem! A Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ gyakornokot keres a Debreceni Egyetem hallgatói körében.
26 okt
Közösen a kutatáshasznosításért
A Debreceni Egyetem és hat másik hazai felsőoktatási intézmény részvételével megalakult az Egyetemi Technológia- és Tudástranszfer Fórum.
05 okt
Izraeli képzés start-upoknak
Van egy start-upod? Vagy beindítanád új vállalatodat? Nem riadsz vissza az innovációtól? Akkor ez a pályázati felhívás Neked szól!
03 okt
Diplomadíj-pályázat
Végzős hallgatók figyelem! Akár 150.000 Ft összegű ösztöndíj is nyerhető az Ujvári János diplomadíj-pályázattal az SZTNH jóvoltából.
06 aug
Körvonalazódó tervek az Európai Unió 2020 utáni kutatási és innovációs keretprogramjáról
A Bizottság közzétette a 2021-ben induló FP9, azaz a „Horizont Európa” névre keresztelt kilencedik uniós kutatási és innovációs keretprogram stratégia
19 júl
Szeminárium az ipari minták nemzetközi letétbe helyezéséről szóló Hágai Rendszerről
A Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) 2018. július 19-én Genfben szemináriumot rendez.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.