Hírek

28 már
HACK4CURE 2024 tavasz
Jelentkezz a Hack4Cure innovációs ötletversenyre április 5-ig és formáljuk át együtt az egészségügy jövőjét!
19 már
Felkészítünk a 3D tervezésre
Ingyenes workshopokra jelentkezhetnek a hallgatók március 21-én, 27-én és 28-án.
13 feb
Richter Témapályázat 2024
A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázatot hirdet a Társaság K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatására
18 jan
Gyakornoki lehetőség a Makerspace-ben
Szeretnél gyakornokként dolgozni a 3D nyomtatás, 3D modellezés, 3D szkennelés, anyagmegmunkálás és barkácsolás területén? Jelentkezz a Makerspace-be!
19 dec
UDEal és stUDinnovate, jelentkezz most!
Sokat foglalkoztatnak napjaink kihívásai? Úgy érzed, lennének jó ötleteid? Gondolkozol azon, hogy vállalkozást indíts ezekre alapozva?
18 dec
Januári workshopok
Ötletelj velünk/Let’s ideate together!
06 nov
Pillantás a jövőbe – kreatív filmes workshop
Hogyan képzelnéd el a jövőt? Hogyan képzelték el a filmesek az elmúlt évtizedekben? Kreativitásösztönző workshop az Innovációs Ökoszisztéma Központban
21 szep
UDeal – program új vállalkozás indítására
Saját vállalkozásban kamatoztatnád a tudásod? Segítünk eligazodni a vállalkozói lét útvesztőiben! Jelentkezz október 22-ig!
06 szep
Csatlakozz az innovatív egyetemi közösséghez!
Megújult formában várja a jelentkezőket a stUDinnovate Program, jelentkezz a szabad helyekre, még van lehetőség bekerülni!
05 szep
Idea to Life – keltsd életre az ötleteid!
Mentorok, ösztöndíj, tréningek és workshopok is várják az Innovációs Ötletfejlesztési Program résztvevőit. Jelentkezési határidő: szeptember 24.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.