Hírek

21 már
OTKA pályázat - Hamarosan!
Könnyített feltételekkel jelennek meg hamarosan az idei OTKA kutatói kiválósági pályázatok.
22 feb
Felhívás gyakornoki pozíció betöltésére
Hallgatók figyelem! A Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ gyakornokot keres a Debreceni Egyetem hallgatói körében.
22 feb
Richter Témapályázat 2019.  
A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázatot hirdet a folyó kutatásaihoz kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú innovációk felkarolására.
21 feb
Tanfolyamok az SZTNH-nál
Alapfokú iparjogvédelmi, valamint alapfokú szerzői jogi tanfolyamot hirdet a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.
20 feb
Magyar–izraeli ipari együttműködési pályázat
A felhívás célja a magyar–izraeli ipari kutatásfejlesztési együttműködésben megvalósuló projektek magyar résztvevőinek támogatása.
06 feb
MÜZLI - A legjobbaktól tanulhatnak
Az üzleti élet kiválóságai adják át tapasztalataikat a Debreceni Egyetem hallgatóinak. Az első kurzusok a 2018/19-es tanév második félévében indulnak.
17 jan
Magyar-Amerikai Vállalkozási Ösztöndíj Alap
Hallgatók figyelem! Szeretnéd az USA-ban teljesíteni a szakmai gyakorlatodat? Szeretnéd a mesterképzést a tengerentúlon elvégezni? Itt a lehetőség!
08 jan
MVM Edison Startup Verseny 2018
Startupok figyelem! Január 31-ig még lehet jelentkezni az MVM Edison startup verseny 2018-as kiírására!
10 dec
Szabadalmaztatni nem kell félnetek, jó lesz!
A Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ december 7-én rendezte meg az innováció-menedzsment képzéssorozat negyedik modulját.
27 nov
Magyar Innovációs Nagydíj felhívás – 2018
A Magyar Innovációs Alapítvány immáron a 27. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.