Csatlakozz az innovatív egyetemi közösséghez!

2023, szeptember 6 - 09:45
Megújult formában várja a jelentkezőket a stUDinnovate Program, jelentkezz a szabad helyekre, még van lehetőség bekerülni!

A hallgatói ötletek előmozdítása és új ötletek generálása a célja a stUDinnovate Programnak, amely megújult formában várja a jelentkezőket. Szuper csapat, modern környezet és nézőpontok sokasága várja a kiválasztott résztvevőket. Október 24-ig még jelentkezhetsz!

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja az elmúlt három évben kiemelten támogatta a hallgatók innovatív ötleteit, a stUDinnovate programnak köszönhetően a fiatalok egyaránt elsajátíthattak olyan üzleti ismereteket és vállalkozói kompetenciákat, melyek segítik őket abban, hogy akár műszaki, agrár, orvosi vagy gazdasági témájú fejlesztéseiket hasznosítani tudják a piacon.

Az egyetem továbbra is elkötelezett abban, hogy felkarolja a hallgatói kezdeményezéseket, az októberben induló új programra egyénileg és csapatban is lehet pályázni az ötletekkel. Jelentkezni bármilyen szakról lehetséges, az ötleteket tekintve semmilyen területi megkötés nincs. Szabadon csatlakozhat idén ősszel bárki, aki szeretne részt venni az új ötletek kidolgozásában, de egyelőre saját koncepciója nincs, hiszen egy ötletgeneráló workshoppal indul a program, ahol te is ráhangolódhatsz az innovatív ötletek megszületésének folyamatára. 

 

 

A stUDinnovate Programot magyar nyelven rendezzük a Debreceni Egyetem Bsc, MSc, osztatlan képzés és PhD tanulmányok keretében jogviszonyban álló hallgatóinak, akik négy hónap alatt az innovatív vállalkozói karrierpálya kialakításához szerezhetnek ismereteket az egyetemen máshol nem elérhető workshopok alkalmával. Zárásként a munkát szakmai zsűri értékeli, a legjobb ötletek kidolgozói pedig lehetőséget kapnak az Innovációs Ökoszisztéma Központ további programjaiban való részvételre, amelyek akár pénzügyi támogatással is segítenek megvalósítani a jövőbe mutató elképzeléseket.

A stUDinnovate Innovációs Programra jelentkezni az itt elérhető jelentkezési lapon lehet. Még van néhány szabad hely, ne maradj le róla, jelentkezz október 24-ig!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy tisztázó kérdéseidet október 19-ig küldd el számunkra a címre, mert az azt követően beérkezőket már nem áll módunkban megválaszolni.

A részletes pályázati felhívás itt olvasható.

A jelentkezési felület itt érhető el.

 

A projekt az Európai Unió Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének támogatásával valósul meg. 

Projekt címe: Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális- és készségfejlesztése a Debreceni Egyetemen

Projekt azonosítója: RRF-2.1.2-21-2022-00003

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.