Financial incentives as a tool for improving the V4 innovation ecosystem and enhancing IP protection

A Debreceni Egyetem konzorciumi partnerként vett részt a Financial incentives as a tool for improving the V4 innovation ecosystem and enhancing IP protection című projektben, melynek célja az volt, hogy azonosítsa a V4 egyes országaiban elérhető leghatékonyabb szellemitulajdon-védelem pénzügyi támogatási eszközeit és forrásait.

Az eredményekről a szakemberek online, angol nelvű konferencián számolnak be 2023. szeptember 25-én 13.00 órától, és  közös ajánlásokat fogalmaznak meg az innovációs ökoszisztémák fejlesztésére és a technológiatranszfer terén tett intézkedések megerősítésére a V4 régióban. 

További információért kérjük, hogy látogasson el a projekt weboldalára, ahol a regisztrációs űrlap is elérhető: https://cittru.uj.edu.pl/visegrad/event

Az eseményen szeretettel várjuk az érdeklődő kollégákat! (Az online konferencia linkjét a regisztráció után emailben küldi a rendszer.)

A projekt a Visegrad Fund támogatásával valósul meg.

   

Frissítés dátuma: 2023.09.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.