Köszöntő

Üdvözlöm a Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ megújult honlapján!

A Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ (rövidítésben továbbra is: TTI) a Debreceni Egyetem technológiatranszfer irodája, melynek alapvető feladata az egyetemen folyó innovációs tevékenység támogatása, a kutatási együttműködések elősegítése és a tudományos eredmények gazdasági hasznosításának előmozdítása.

A TTI honlapjának célja, hogy naprakész központi információs forrássá váljon az egyetemi kutatásfejlesztési és innovációs tevékenységek kapcsán az egyetem kutatói, hallgatói és külső partnereink számára. A honlap elsődlegesen az alábbi témakörökben nyújt információkat:

  • Az egyetem környezetében folyó innovációs tevékenység
  • Kutatásfejlesztési és innovációs együttműködések menedzselése
  • Szellemitulajdon-védelmi információk
  • A technológiatranszfer folyamata
  • Hasznosítható technológiák és spin-off cégek az egyetemen
  • Innovációs képzések szervezése

A fentieken túl rendszeresen jelentkezünk hazai kutatási és innovációs hírekkel, a legfrissebb szellemitulajdon-védelmi információkkal és aktuális rendezvények összefoglalóival.

Kellemes böngészést kívánok!

 

Dr. Bene Tamás
központvezető, Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ

Frissítés dátuma: 2019.03.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.