Hallgatói Alkotótábor

Hallgatói Alkotótábor

Érdekel a felelős fogyasztás? Foglalkoztat az tudatos vásárlás, az élelmiszer pazarlás és a háztartási hulladékok kezelésének problémaköre? Szeretnél lehetőséget kapni, hogy egy csapat tagjaként, ismereteidre és kreativitásodra hagyatkozva innovatív ötleteket fogalmazzatok meg a témában, amelyeket projektté formálva meg is valósítanátok?

Az áltatunk kínált Alkotótábor épp olyan találkozások előtt nyitja meg a kaput, amelyeket keresel.

Egy három alkalomból álló programsorozatról van szó, amelynek keretében különböző tudományterületeken tevékenykedő, tehetséges hallgatók találhatnak egymásra. A környezet az adott téma mentén közös gondolkozásra sarkallja a résztvevőket és mentoraikat egyaránt. Az Alkotótábor lehetőséget ad arra, hogy kreatív energiáidat egy megvalósítható ötlet létrehozására koncentráld!

A programsorozat részleteiről a csatolt dokumentumban olvashatsz.

Tekintettel a járványhelyzet alakulására és ahhoz kapcsolódó intézkedésekre az alkotótábor első alkalmát online formában szükséges megtartanunk. A későbbi alkalmak megvalósításáról az aktuális helyzet függvényében döntünk, de terveink szerint inspiráló külső környezetben rendeznénk meg.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a lehetőség, küldd el jelentkezésed az itt található jelentkezési lap kitöltésével!

Az alkotótáborban résztvevő hallgatók létszáma 15 fő, őket a tábort megvalósító szakemberek választják ki a benyújtott jelentkezési lap alapján.

 

Helyszín: online

Időpont: 2021. május 6-8.

Jelentkezési határidő: 2021. április 25.

Visszajelzés legkésőbb: 2021. május 3.

 

Kapcsolattartó:

Kovács Nóra 

te.: +36 30 303 1178

e-mail: 

 

Frissítés dátuma: 2023.09.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.