Tények és adatok

A Debreceni Egyetem kutatóitól a technológiatranszfer irodához érkezett találmányi bejelentések (invention disclosure) és az ezek alapján benyújtott elsőbbségi szabadalmi bejelentések száma éves bontásban:

 

Megjelent a Debreceni Egyetem legfrissebb kiadványa. A MinDEn a számok tükrében címet viselő dokumentum átfogó képet ad a Debreceni Egyetem legfontosabb képzési, tudományos-kutatási jellemzőiről, nemzetközi kapcsolatairól, valamint gazdálkodási és szervezeti adatairól. A kiadvány célja, hogy az egyetemi polgárok, az intézmény jelenlegi és jövőbeli partnerei, a kormányzati döntéshozók, továbbá a frissen végzett hallgatók és azok munkáltatói is átfogó és világos képet alkothassanak az egyetemről.

 

Frissítés dátuma: 2021.06.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.