Kutatás és innováció a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem kiemelt fejlesztési területein működő kutatócsoportok rövid ismertetése a http://tudasterkep.unideb.hu weboldalon található meg, ahol tudományterületek szerint lehet keresni a kutatócsoportok között.

A Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ fontos feladata a vállalkozások és az egyetemi kutatók közötti kapcsolat megteremtése és fenntartása. Amennyiben egyetemi partnert szeretne találni a vállalkozása által tervezett kutatásfejlesztési és innovációs tevékenységhez, illetve kérdése van az egyetemi kutatásokkal kapcsolatosan, kérjük keresse munkatársainkat bizalommal.

A Debreceni Egyetemen az ipari együttműködések szempontjából kiemelt, stratégiai kutatási ágazatok közé tartoznak az egészségiparhoz kötődő területek, az élelmiszerek fejlesztése és agrárkutatások, illetve az informatika és elektronika területén végzett kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység.

A fenti kutatási területekhez kapcsolódó stratégiai együttműködésekről és klaszterekről erre a linkre kattintva található bővebb információ.

A Debreceni Egyetem különös hangsúlyt fektet a hallgatók bevonására a kutatásfejlesztési tevékenységbe, így évről évre számos tudományos értekezés születik a hallgatók tollából az Egyetemen folyó kutatási eredményekről. A hallgatóink szakmai kompetenciáit ide kattintva ismerheti meg.

A kutatási térkép és a kompetencia térkép a TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0004 "Tudás-Park kialakítása Debrecenben a Gyógyszeripar, az Élelmiszeripar és az Informatika és elektronika kiemelt területén" című projekt keretében készült.

Frissítés dátuma: 2019.08.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.