iDEabUDs

2023, január 12 - 21:15
iDEa│bUDs – ötletfejlesztési program indul középiskolásoknak

Az egyetemi fenntartású középiskolák diákjai számára hirdet a Debreceni Egyetem innovációs pályázatot, amely nemcsak a fiatalok újdonságnak számító ötleteit támogatja, hanem segíti a vállalkozói készségek kialakítását is.

 

A Debreceni Egyetem fenntartásában működő középiskolák utolsó két évfolyamának tanulóiból álló csapatok jelentkezhetnek innovatív ötleteikkel az iDEa│bUDs Innovációs Ötletfejlesztési Programra: a diákok mentorok segítségével vizsgálhatják az ötletük piaci megvalósíthatóságának körülményeit, valamint elkészíthetik prototípusaikat. A program további célja, hogy segítse a középiskolások vállalkozói ismeretének bővülését, és a hagyományos oktatás útján elsajátított ismeretek gyakorlati alkalmazását erősítse.

 

 

A támogatott csapatokat egyfelől saját tanáraik segítik mentorként, de egyetemi tanszékek kutatói is bekapcsolódnak a munkába: szakmai támogatást nyújtanak a részletes projekt- és pénzügyi terv kidolgozásához, részt vesznek az ötletek piaci megvalósíthatóságának feltérképezésében, valamint a diákcsapatok szemléletformálását is elősegítik. 

Jelentkezni az élet valamennyi területét érintő, újdonságnak számító ötlettel lehet, a pályázatokat január 31-ig nyújthatják be a diákok. Jelentkezni az címre elküldött, kitöltött jelentkezési űrlappal lehet. 

 

Letölthető dokumentumok: 

Felhívás az egyetemi fenntartású középiskolák részére

Pályázati útmutató

Jelentkezési űrlap: jelentkezesi_urlap.docx

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.