Magyar Innovációs Nagydíj felhívás – 2018

2018, november 27 - 13:45
A Magyar Innovációs Alapítvány immáron a 27. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel Közösen – a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

A pályázók öt kategóriába kaphatnak díjat: 

  • a 2018. évi Ipari Innovációs Díj
  • a 2018. évi Informatikai Innovációs Díj
  • a 2018. évi Agrár Innovációs Díj
  • a 2018. évi Környezetvédelmi Innovációs Díj
  • a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja.
  • A legeredményesebb, 2016. január 1. után alapított innovatív startup vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség „2018. év legjobb startup vállalkozása” díjat nyeri el.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, ill. szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2018. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

A nevezéshez szükséges dokumentumok:

  • 1 oldalas összefoglaló, melynek mintája a www.innovacio.hu/nagydij oldalról tölthető le,
  • Részletes leírás a megvalósításról, az elért piaci, illetve gazdasági eredményekről, valamint arról, hogy külső pályázati forrás mennyiben segítette az innovációs teljesítmény elérését (összesen maximum 10 A/4-es oldalon)
  • Referenciák igazolása
  • Nyilatkozat a közölt adatok hitelességéről.

A díjak ünnepélyes átadására 2019. március végén kerül sor az Országházban.  

Beadási határidő:
2019. február 13. 15 óra

A teljes pályázati kiírás ide kattintva érhető el!
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ