"Az ötlettől a piaci hasznosításig"

2019, szeptember 21 - 10:30
Az ESZH és az SZTNH rendezvényt szervez "Az ötlettől a piaci hasznosításig" címmel 2019.október 8-án

Az Európai Szabadalmi Hivatal a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködésben rendezvényt szervez az IPforbusiness képzési roadshow keretein belül.

A rendezvényen iparjogvédelmi szakemberek tartanak előadást az ESZH által az európai szabadalmioltalomról és annak igényléséről összeállított eszköztár használatáról. Továbbá az előadók bemutatják hogyan segíti az európai szabadalom a kis és középvállalkozások piacra jutását és a megszerzett piaci pozíció sikeres védelmét a versenytársakkal szemben.
A résztvevők ezen kívül praktikus gyakorlati tanácsokat kapnak a szabadalmi oltalom igénylés stratégiájához, valamint egy valós esettanulmány segítségével végig követhetik, hogyan kovácsolt piaci előnyt egy egészségügy területén dolgozó KKV a szabadalmi portfóliójának segítségével. A rendezvény elsősorban innovatív műszaki termékeket gyártó kis és középvállalkozásoknak szól és azon munkatársaiknak, akik a vállalati stratégia, az üzleti terv, a szellemitulajdon védelemmel kapcsolatos döntésekért, vagy a kutatásfejlesztés területéért felelősek.
 

A rendezvénnyel kapcsolatos főbb tudnivalók:
 

Időpont: 2019. október 8.
Helyszín: Hotel Mercure Budapest Korona Kecskeméti u. 14, 1053 Budapest.

A rendezvény nyelve: angol
Részvételi díj: 30 EUR

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 30.

További információ ide kattintva érhető el.

Forrás: https://www.sztnh.gov.hu/hu/hirek/sztnh-hirek/hirek-esemenyek/meghivo-az-otlettol-a-piaci-hasznositasig


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.