Szeminárium a PCT-ről és a Madridi Rendszerről

2019, október 8 - 08:15
Az SZTNH és a WIPO a PCT-t és a védjegyek nemzetközi lajstromozását célzó Madridi Rendszert bemutató szeminárium szervez.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Szellemi Tuladjon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) a nemzetközi szabadalmi bejelentési rendszert (PCT) és a védjegyek nemzetközi lajstromozását célzó Madridi Rendszert bemutató szemináriumot szervez.

A rendezvényen a WIPO munkatársai mutatják be a két iparjogvédelmi rendszer sajátosságait, újdonságait. Az érinteni kívánt témák, többek között:

  • a szabadalmi igénypontok módosítása, korlátozása,
  • a találmány egysége,
  • a WIPO Nemzetközi Irodája előtt folyó jogorvoslati eljárások,
  • közös jogosultság,
  • egyes adatok változása az eljárás szempontjából.

 

A szemináriummal kapcsolatos főbb tudnivalók a következők:

A rendezvény időpontja: 2019. október 30.

Helyszíne: Mercure Budapest Korona Hotel (1053 Budapest, Kecskeméti u. 14.)

Munkanyelve: angol

A részvétel ingyenes.

A rendezvényre szóló meghívó itt és a program itt érhető el.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.