Magyar Innovációs Nagydíj felhívás – 2019

2019, december 14 - 10:15
A Magyar Innovációs Alapítvány immáron a 28. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatot.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel Közösen – a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Valor Hungariae Zrt.-vel együttműködve, 28. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

A 2019. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további hét kategóriában kaphatnak díjat:

 • a 2019. évi Ipari Innovációs Díj
 • a 2019. évi Informatikai Innovációs Díj
 • a 2019. évi Agrár Innovációs Díj
 • a 2019. évi Környezetvédelmi Innovációs Díj
 • a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja.
 • „Alapkutatástól a piacig" 2019. évi Innovációs díj (NKFIH)
 • A legeredményesebb, 2017. január 1. után alapított innovatív startup vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség „2019. év legjobb startup vállalkozása” díjat nyeri el.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, ill. szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2019. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

A nevezéshez szükséges dokumentumok:

 • 1 oldalas összefoglaló, amely a www.innovacio.hu/nagydij c. oldalon tölthető ki,
 • Részletes leírás a megvalósításról, az innovációból elért piaci, illetve gazdasági eredményekről, valamint arról, hogy külső (pályázati) forrás mennyiben segítette az innovációs teljesítmény elérését (összesen maximum 10 A/4-es oldalon)
 • Referenciák igazolása
 • Nyilatkozat a közölt adatok,információk, valamint a szellemi tulajdonvédelmi jogok hitelességéről.

A díjak ünnepélyes átadására 2020. március végén kerül sor az Országházban.  

Beadási határidő:
2020. február 12. 15 óra

A teljes pályázati kiírás ide kattintva érhető el!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.