Pályázati lehetőség innovatív projektfejlesztési tanulmányokra

2020, január 21 - 15:15
2020. májusától Európában is elindul az MIT szakemberei által kidolgozott es koordinációjában megvalósuló CATALYST PROGRAM.

2020. májusától Európában is elindul az MIT szakemberei által kidolgozott es koordinációjában megvalósuló CATALYST PROGRAM, melyben a Debreceni Egyetem is részt vesz. Olyan angolul, mint munkanyelven kommunikálni tudó PhD hallgatók, fiatal orvosok, kutatók jelentkezését várjuk, akiket érdekel klinikai problémák transzlációs megközelítése csapatmunkában. A program célja megoldatlan egészségügyi problémák beazonosítása alapján innovatív projektötletek kidolgozása transzlációs, interdiszciplináris megközelítéssel.

Pályázati határidő 2020. február 14.

A Catalyst Europe honlapja, ahol a részletekről az alábbi linken lehet olvasni: https://www.catalysteurope.eu/about/

A pályázati lehetőséggel kapcsolatban felmerülő kérdéseket a e-mail cimre lehet beküldeni, vagy azokat a honlapon keresztül is fel lehet tenni.

A 2020. január 28-án megrendezésre kerülő Webináron pedig első kézből lehet értesülni a programot illetően.
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.