Richter Témapályázat 2020.

2020, február 19 - 12:00
A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázatot hirdet a folyó kutatásaihoz kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú innovációk felkarolására.

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenység támogatására. A pályázat első körében nyílt jellegű, a második fordulóban meghívásos és pénzdíjazott.

A pályázat célja: 
A Richter Gedeon Nyrt.  Közép-Európa gyógyszerkutatásában kimagasló originális kutatási tevékenysége részeként, a Társaságnál folyó kutatási tevékenységekhez kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú és nemzetközi színvonalú innovációk felkarolására és kutatási eredményeik gyakorlati megvalósításának elősegítésére írja ki a pályázatot.

A pályázat tárgya:
A pályázatban a Társaság a saját kutatási irányvonalához kapcsolódó, már megkezdett és kezdeti eredményeket felmutatni képes új, innovatív kutatási javaslatok kidolgozását várja, elsősorban, de nem kizárólagosan a kognitív zavarok, az autizmus és egyéb pszichiátriai betegségek valamint nőgyógyászati betegségek folyamatainak vizsgálatával és lehetséges terápiájával foglalkozó területekről.  A pályázati javaslattal szembeni döntő elvárás az innovatív tartalom.

A pályázati felhívás teljes szövege a mellékletekkel együtt megtekinthető és letölthető a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyilvánosan Működő Rt. honlapjáról, ide kattintva.

 

 

Kiegészítés a Debreceni Egyetemről pályázók részére

A Debreceni Egyetemről pályázók munkáját megkönnyítendő, illetve a pályázat szellemi tulajdont érintő aspektusai miatt a Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ vállalja a pályázatok összegyűjtését, formai ellenőrzését, az egyetemi aláíratások intézését és a pályaművek határidőben történő benyújtását a Richter Gedeon Nyrt. felé.

A pályázat jelenlegi, első fordulójában a bizalmas információnak minősülő kutatási eredmények részletes leírását a kutatási témajavaslatban javasoljuk mellőzni, az ilyen jellegű adatokra elég megfelelő utalást tenni.

A Richter Gedeon Nyrt. által előírt benyújtási határidő 2020. március 18., ezért az intézményi aláírások beszerzése és az esetleges szükséges módosítások határidőben történő elvégzésének érdekében azt kérjük a pályázóktól, hogy a pályázati szándékot és az alábbi adatokat 2020. március 9-én 12:00 óráig juttassák el irodánkhoz Kapás Kitti technológia menedzser részére, a   e-mail címre.

  • Pályázó neve
  • Pályázó jogviszonya a Debreceni Egyetemmel
  • Pályamű címe

 Ezen adatok alapján a Technológiatranszfer Központ elkészíti az 2. számú mellékletet és gondoskodik az intézményi szintű aláírások beszerzéséről.

A Richter témapályázattal kapcsolatban a Kutatáshasznosítási és Technológiatranszfer Központ munkatársai látnak el ügyfélszolgálatot a Debreceni Egyetem alkalmazottai részére a /64192 melléken és a   e-mail címen.

A pályázatok belső, egyetemi benyújtásának határideje:
2020. március 16-án 12:00 óra

A pályázatok leadásának módja: e-mailen a címre.

Benyújtandó dokumentumok: Richter Témapályázat 2020 – TP14 előlap és maximum három A4-es oldalban kifejtett szakmai leírás, melyben bemutatásra kerül a projekt tudományos háttere, a személyi és tárgyi feltételek, valamint a megvalósulás helyszínei.

A pályázatok belső leadását követően a Technológiatranszfer Központ felveszi a kapcsolatot a pályázókkal, gondoskodik a mellékletek cégszerű aláíratásáról és a Richter Gedeon Nyrt. felé történő postázásról.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.