Innovatív hallgatói ötletek támogatása

2020, november 28 - 07:30
A Debreceni Egyetem akár 6 millió Ft támogatást nyújt hallgatói csapatok részére prototípus fejlesztésre és innovatív ötleteik piaci validálására.

 

 

Kedves Hallgatók, Ötletgazdák!

Megjelent a Debreceni Egyetem hallgatóinak szóló Proof of Concept pályázati felhívás, melynek keretében innovatív ötletetek tesztelésére lehet támogatást elnyerni. A prototípus fejlesztésre és/vagy a projektötlet piaci validálására elnyerhető támogatás mértéke elérheti a 6 millió forintot. A pénzügyi háttér megteremtése mellett mentorálással, vállalkozói gyakorlati ismeretek elmélyítését célzó kurzusokkal és szellemitulajdon-védelmi tanácsadással segítjük a kiválasztott ötletek mind eredményesebb kibontakozását.

A pályázatok beadási határideje: 2020. december 15.

A Hallgatói Proof of Concept program a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által támogatott 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00011 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.

A pályázati felhívás és további részletek ide kattintva elérhetők. 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.