Hallgatói Alkotótábor a Debreceni Egyetemen

2021, március 31 - 16:45
A programsorozat lehetőséget ad arra a hallgatóknak, hogy kreatív energiáikat innovatív ötleteik megvalósítására koncentrálják.

Hallgatói Alkotótábor

Érdekel a felelős fogyasztás? Foglalkoztat az tudatos vásárlás, az élelmiszer pazarlás és a háztartási hulladékok kezelésének problémaköre? Szeretnél lehetőséget kapni, hogy egy csapat tagjaként, ismereteidre és kreativitásodra hagyatkozva innovatív ötleteket fogalmazzatok meg a témában, amelyeket projektté formálva meg is valósítanátok?

Az áltatunk kínált Alkotótábor épp olyan találkozások előtt nyitja meg a kaput, amelyeket keresel.

Egy három alkalomból álló programsorozatról van szó, amelynek keretében különböző tudományterületeken tevékenykedő, tehetséges hallgatók találhatnak egymásra. A környezet az adott téma mentén közös gondolkozásra sarkallja a résztvevőket és mentoraikat egyaránt. Az Alkotótábor lehetőséget ad arra, hogy kreatív energiáidat egy megvalósítható ötlet létrehozására koncentráld!

A programról bővebb információt ide kattintva olvashatsz.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.