Események

25 Apr
A Debreceni Egyetem Tehetségtanácsa konferencia keretében mutatja be a Tehetség Program munkáját.
16 Apr
Az Immunológia Világnapja alkalmából a terhességi immunolgia témájában rendeznek konferenciát a Debreceni Akadémiai Bizottság Székházában.

Márciusi programok a kreativitás és innováció jegyében

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja hat programot hirdet meg márciusra, amelyek a problémamegoldó készséget és a kreativitást egyaránt fejlesztik, ráadásul bepillantást engednek az innováció és a startup-kultúra világába is.

A limitált férőhelyes workshopokra a Debreceni Egyetem valamennyi hallgatója jelentkezhet. A programokat a Debreceni Egyetem Vezér utcai Innovációs Központjában rendezzük.

 

Frissítés dátuma: 2024.04.10.


UDeal – program új vállalkozás indítására

AZ AKTUÁLIS, 2024 JANUÁRJÁBAN ÉRVÉNYES PÁLYÁZATI KIÍRÁS ITT OLVASHATÓ.

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja a Gazdaságtudományi Karral együtt alakította ki a UDeal elnevezésű, új vállalkozás indítására irányuló programját, melynek célja, hogy segítse a hallgatókat saját vállalkozási tevékenységük megalapozásában, és támogassa a piacra lépésüket.


Feliratkozás Debreceni Egyetem RSS csatornájára

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.