Innovatív kutatói ötletek támogatása

2020, december 22 - 09:15
A Debreceni Egyetem akár 6 millió Ft támogatást nyújt fiatal kutatók részére prototípus fejlesztésre és innovatív ötleteik piaci validálására.

 

 

Kedves Kutatók, Ötletgazdák!

Megjelent a Debreceni Egyetem fiatal kutatóinak szóló Proof of Concept pályázati felhívás, melynek keretében innovatív ötletetek tesztelésére lehet támogatást elnyerni. A prototípus fejlesztésre és/vagy a projektötlet műszaki validálására elnyerhető támogatás mértéke elérheti a 6 millió forintot. A pénzügyi háttér megteremtése mellett mentorálással, vállalkozói gyakorlati ismeretek elmélyítését célzó kurzusokkal és szellemitulajdon-védelmi tanácsadással segítjük a kiválasztott ötletek mind eredményesebb kibontakozását.

A pályázatok beadási határideje: 2021. január 15.

A pályázati felhívás és további részletek ide kattintva elérhetők. 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.