Ismét meghirdetésre került a Hallgatói Proof of Concept program

2022, május 30 - 14:00
A Debreceni Egyetem akár 6 millió Ft támogatást nyújt hallgatói csapatok részére prototípus fejlesztésre és innovatív ötleteik piaci validálására.

A Hallgatói Proof of Concept program támogatást nyújt a Debreceni Egyetem hallgatói számára az innovatív ötletek technológiai, illetve piaci validálására. A program keretében a hallgatók akár 6 millió forint támogatást is elnyerhetnek projektenként. Emellett a támogatott csapatok mentorálásban részesülnek, pitch-trainingen illetve egyéb vállalkozói ismeretek elsajátítását célzó kurzusokon vesznek részt.

A pályázatok elbírálása a beérkezés sorrendjében folyamatosan zajlik és a keretösszeg kimerüléséig tart.

A jelentkezés legkésőbbi határideje: 2022. augusztus 31.

A pályázati felhívás és további részletek ide kattintva elérhetők. 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.