Ismét pályázhatnak az egyetem kutatói az UD-IMPACT Innovációs Program felhívásaira

2022, április 21 - 12:15
A Discovery és Proof of Concept programok célja az Egyetemen keletkezett kutatási eredmények és innovatív ötletek piaci hasznosításának felgyorsítása.

A Discovery és a Proof of Concept alprogramok keretében 12 millió forint támogatás nyerhető el innovatív kutatási projektek megvalósítására. Az alprogramok célja a már meglévő kutatási eredmények innovációs potenciáljának megalapozása, feltárása, illetve a technológiák továbbfejlesztésén keresztül azok hasznosítási lehetőségeinek feltérképezése.

A második fordulóban a jelentkezési szándék benyújtásának határideje: 2022. május 15.

 

A Discovery alprogram olyan projekteket támogat, melyek célja már meglévő kutatási eredmények innovációs potenciáljának megalapozása, feltárása. A projekteknek a jelentkezés fázisában világos céllal kell rendelkezniük a fejlesztendő terméket, szolgáltatást vagy eljárást illetően. A Discovery az alap- és az alkalmazott kutatás közötti átmenetet támogatja a tudományos eredményekben rejlő hasznosítási lehetőségek felismerése céljából. Ideális esetben a Discovery alprogramban elért eredmények alkalmasak a Proof of Concept alprogramban történő folytatáshoz.
A Discovery alprogramról további információ és a jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

 

A Proof of Concept alprogram olyan kutatókat és kutatócsoportokat támogat, akiknek célja, hogy a kutatási eredményeik felhasználásával új termékeket, eljárásokat fejlesszenek hasznosító partnerrel történő együttműködésben vagy spin-off vállalkozás alapítása útján. A PoC program a technológiai és üzleti kockázatok csökkentésére irányuló kutatásokat támogatja annak érdekében, hogy a technológia felkeltse a potenciális licencia-hasznosítók és külső befektetők érdeklődését vagy alkalmassá váljon spin-off vállalkozásba történő kihelyezésre.

A Proof of Concept alprogramról további információ és a jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

 

 

Az UD-IMPACT Innovációs Programról további információ ide kattintva érhető el.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.