Legyél te is startupper!

2022, szeptember 7 - 15:15
#3kredit #szabadonvalaszthato #innovacio #kozosseg #osztondij

Csaknem négyszázan jelentkeztek már korábban a Debreceni Egyetemről a Hungarian Startup University Program online startupképzésére: a legkiválóbb hallgatók a kreditek mellet havi 150 ezer forint ösztöndíjat is elnyerhettek. Itt a lehetőség idén is csatlakozni!

Indul a tárgyfelvétel a szabadon választható 3 kredites kurzusra: az első félévben a hallgatók a szükséges szakmai készségek elsajátítása mellett egy one-pager formájában mutathatják be innovatív elképzeléseiket, míg a második szemesztertől csapatban dolgozhatnak ötletük bemutathatóvá tételén. Ekkor már rendelkezésre áll az az összeg is, amiből a legtehetségesebb résztvevők szabadon fejleszthetik az ötletüket, amiből akár még sikeres vállalkozást is indíthatnak.

A 3 kredit mindkét félévben jár, a kurzus pedig pusztán az elméleti rész elvégzésével is teljesíthető (modulzáró tesztek formájában).

További információ a HSUP honlapján érhetőek el: https://hsup.nkfih.gov.hu/

Kurzus neve a Neptunban: HSUP I. Hungarian Startup University Program

 

Kapcsolat:

Kovács Nóra
senior program manager

+36-30-303-1178


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.