stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogram

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja 2021 ősszén indította stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogramját, melynek célja a Debreceni Egyetemen születő innovatív hallgatói ötletek feltárása, illetve azok validációjának, fejlesztésének elősegítése.

A Program célja emellett a tehetséges hallgatók vállalkozói kompetenciáinak fejlesztése, szakmai fejlődésük támogatása, illetve az innovatív ötletre alapuló vállalkozói karrierpálya előmozdítása. A program keretén belül a legígéretesebb innovatív ötletekből validált korai fázisú piacérett projektek létrejöttét kívánjuk támogatni.

A program keretébe bevont hallgatók egy többhónapos gyakorlati képzésben vesznek részt, valamint fejlesztési munkájukat támogatva havi 100.000,- Ft ösztöndíjban részesülnek. Az eredményes fejlesztési folyamat érdekében a résztvevők munkáját a program második felétől szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkező mentorok támogatják.

 

A program az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 azonosító számú „Debrecen Venture Catapult Program” című projekt keretében valósul meg.

 

Kapcsolat:

  • Kovács Nóra, hallgatói programok programkoordinátor
  • mobil: 06 30 303 1178
  • e-mail: 

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.08.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.