Szeminárium az ipari minták nemzetközi letétbe helyezéséről szóló Hágai Rendszerről

2018, július 19 - 09:00
A Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) 2018. július 19-én Genfben szemináriumot rendez.

A Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) 2018. július 19-én Genfben szemináriumot rendez az ipari minták nemzetközi letétbe helyezéséről szóló Hágai Rendszerről. A szemináriumon a Hágai rendszer bemutatása mellett a résztvevők tájékoztatást kapnak az informatikai fejlesztésekről, az új szolgáltatásokról és az adatbázisról, illetve a Japánra, Koreára, Oroszországra és az Egyesült Államokra vonatkozó megjelölések sajátosságairól is.

A szeminárium munkanyelve az angol.

Időpont

  • A szeminárium 2018. július 19-én 09:00-kor kezdődik és 17:00-kor ér véget.

A szeminárium helyszíne

  • a WIPO genfi székháza, Room B (34, chemin des Colombettes, Genf)

Regisztráció

Jelentkezési határidő: 2018. július 5.

Regisztrációs díj: 300 CHF, amely tartalmazza a szemináriumon való részvételt, a dokumentumokat, az ebédet és a kávészüneteket. A regisztráció a regisztrációs díjnak a WIPO-hoz történő beérkezésével válik véglegessé.

További információ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.