Váltsd az ötleteid valósággá!

2023, január 12 - 22:15
Kitaláltál valami újdonságot? 2023-ban is képzéssel támogatja a Debreceni Egyetem az innovatív ötleteket.

Magyar és külföldi hallgatók is átvehették decemberben a stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogram oklevelét: a biológiailag lebomló csomagolástól a mentorkeresés hatékonyságának javításán át a tiszta forrásból nyert táplálékkiegészítőig széles skálán mozogtak az ötletek, melyek továbbfejlesztéséhez és a piacra jutáshoz szükséges ismeretek megszerzéséhez többhónapos segítséget kaptak egyetemi és piaci szakemberektől a fiatalok. 

 

 

 

„Melléktermékként keletkező zöldhulladék termesztő közegként való felhasználását vizsgáltam, a gyakorlati és az üzleti életben is előforduló kihívások áttekintésével. Az ösztöndíjprogram segített új szempontok szerint értékelni az ötletemet” – fogalmazott Csatári Gábor, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának doktorandusza, aki az új tapasztalatok megszerzése miatt mindenkit arra bátorít, hogy jelentkezzen a stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogramra.

A tavaszi szemeszterben immár negyedik alkalommal kínál kiváló lehetőséget a Debreceni Egyetem a hallgatóknak arra, hogy területi megkötés nélkül, újdonságnak számító ötleteikkel részt vegyenek egy tréningsorozaton, amelyen üzleti szempontból áttekintik, finomhangolják vagy szükség szerint átdolgozzák a terveiket, miközben innovációs szemléletüket erősítik és vállalkozói készségeiket is fejlesztik. 

A havi százezer forint ösztöndíj pedig háttérként szolgálhat az ötletet érintő továbblépéshez szükséges körülmények megteremtésében.

A programra jelentkezni 2023. január 23-tól február 24-ig lehet a Debreceni Egyetem hallgatói számára, feltétel a négy lezárt félév (vagy korábban megszerzett diploma) és az aktív hallgatói státusz, és persze az ötlet, ami kifordítja a világot a négy sarkából. 

A pályázatokat angol nyelven szükséges benyújtani, a stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogramot angolul rendezzük. Az ösztöndíjprogram részletes tájékoztatója itt olvasható.

A jelentkezési felület itt érhető el.

 

Kapcsolat:

Kovács Nóra
stUDinnovate program manager

+36-30-303-1178

 

 

A projekt megvalósítása az Európai Unió Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének támogatásával valósul meg.

Projekt címe: Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális- és készségfejlesztése a Debreceni Egyetemen

Projekt azonosítója: RRF-2.1.2-21-2022-00003


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.