stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Program

2021, szeptember 21 - 09:15
A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja idén ősszel első ízben indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját.

Kedves Hallgatók, Ötletgazdák!

 

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja idén ősszel első ízben indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját, melynek célja a Debreceni Egyetemen születő innovatív ötletek feltárása, illetve azok validációjának, fejlesztésének elősegítése.

A résztvevők ötleteik kidolgozásához egy 7 hónapos gyakorlati képzés mellett havi 100.000,- Ft ösztöndíjban, valamint szakmai mentorok támogatásában részesülnek.

A pályázatok beadási határideje: 2021. október 11.

Amennyiben van egy kigondolt ötleted bármely  társadalmi-gazdasági-környezeti-műszaki-informatikai probléma / kihívás megoldására és érzed magadban a kedved, hogy egy innovációs közösség tagjává válj, akkor ez a felhívás neked szól!

A stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Program az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 „Debrecen Venture Catapult Program” keretében valósul meg.

A pályázati felhívás és további részletek ide kattintva elérhetők.  

For English version please click here!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.