Hírek

06 nov
Pillantás a jövőbe – kreatív filmes workshop
Hogyan képzelnéd el a jövőt? Hogyan képzelték el a filmesek az elmúlt évtizedekben? Kreativitásösztönző workshop az Innovációs Ökoszisztéma Központban
21 szep
UDeal – program új vállalkozás indítására
Saját vállalkozásban kamatoztatnád a tudásod? Segítünk eligazodni a vállalkozói lét útvesztőiben! Jelentkezz október 22-ig!
06 szep
Csatlakozz az innovatív egyetemi közösséghez!
Megújult formában várja a jelentkezőket a stUDinnovate Program, jelentkezz a szabad helyekre, még van lehetőség bekerülni!
05 szep
Idea to Life – keltsd életre az ötleteid!
Mentorok, ösztöndíj, tréningek és workshopok is várják az Innovációs Ötletfejlesztési Program résztvevőit. Jelentkezési határidő: szeptember 24.
10 júl
EIT Health – lehetőségek kutatóknak
Oktatás, kutatás, üzletfejlesztés és innováció - elérhetőek a Debreceni Egyetemen is az EIT Health programjai.
10 júl
Munkatársat keresünk
Felhívás jogász pozíció betöltésére - Jelentkezési határidő: 2023. július 31.
07 júl
Sikeresen lezárult a MÜZLI Program
Program elsődleges célja a hallgatói szemléletmód formálása, az innovációs tudatosság növelése és a vállalkozóvá válás ösztönzése.
29 jún
EIT Health kutatói workshop - 2023. július 5.
EIT Health hálózat képviselői a workshopon ismertetőt tartanak egyetemi kutatók számára a tagságból fakadó lehetőségek megismertetése érdekében.
27 jún
Ötletbörze HSUP-módra
A Debreceni Egyetem hallgatói június 20-án mutatták be ötleteiket a Hungarian Startup University évzáró eseményén.
04 ápr
iDEa│bUDs - Pályázz az álmodért!
Ha van egy innovatív ötleted, mely megvalósításra vár, ez a program Neked szól! Támogatás akár 6 millió Ft értékben! Nyílt nap május 10-én.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.