Hírek

10 aug
Egyetemi innováció az ökogazdálkodásért
A Tricho Immun az első olyan piaci termék, mely az egyetemi Proof of Concept Program támogatásával jutott el a hasznosításig.
30 máj
Ismét meghirdetésre került a Hallgatói Proof of Concept program
A Debreceni Egyetem akár 6 millió Ft támogatást nyújt hallgatói csapatok részére prototípus fejlesztésre és innovatív ötleteik piaci validálására.
21 ápr
Ismét pályázhatnak az egyetem kutatói az UD-IMPACT Innovációs Program felhívásaira
A Discovery és Proof of Concept programok célja az Egyetemen keletkezett kutatási eredmények és innovatív ötletek piaci hasznosításának felgyorsítása.
20 ápr
Regionális szeminárium a közegészségügy és a szellemi tulajdon kapcsolatáról
2022 április 26-án regionális szeminárium kerül megrendezésre a közegészségügy és a szellemi tulajdon kapcsolatáról
16 már
Ujvári János diplomadíj-pályázat
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala pályázatot hirdet a 2021/2022. tanév tavaszi félévében végzős hallgatók részére
16 feb
Richter Témapályázat 2022
A Richter Gedeon Nyrt. pályázatot hirdet a folyó kutatásaihoz kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú innovációk felkarolására.
02 feb
Elindult a jelentkezés a stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programra
A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja második alkalommal indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját.
04 jan
Elindult az UD-IMPACT Innovációs Program!
A program célja a Debreceni Egyetemen fellelhető kutatási eredmények és innovatív ötletek társadalmi-gazdasági hasznosításának felgyorsítása.
22 dec
Lezárult a Venture Catapult Hallgatói Innovációs Program
Lezárult a pilot jelleggel indított Venture Catapult Hallgatói Innovációs Proof of Concept Program.
02 dec
stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Program
A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja második alkalommal indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.