stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Program

2021, december 2 - 18:15
A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja második alkalommal indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját.

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja második alkalommal indítja stUDinnovate Innovációs Ösztöndíj Programját, melynek célja a Debreceni Egyetemen születő innovatív hallgatói ötletek feltárása, illetve azok validációjának, fejlesztésének elősegítése.

A Program célja emellett a tehetséges hallgatók vállalkozói kompetenciáinak fejlesztése, szakmai fejlődésük támogatása, illetve az innovatív ötletre alapuló vállalkozói karrierpálya előmozdítása. A program keretén belül a legígéretesebb innovatív ötletekből validált korai fázisú piacérett projektek létrejöttét kívánjuk támogatni.

A program keretébe bevont hallgatók egy 7 hónapos gyakorlati képzésben vesznek részt, valamint fejlesztési munkájukat támogatva havi 100.000,- Ft ösztöndíjban részesülnek. Az eredményes fejlesztési folyamat érdekében a résztvevők munkáját a program második felétől szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkező mentorok támogatják.

A programra jelentkezni 2022. február 1. – 2022. február 28. között lehet jelentkezési lap beküldésével. A jelentkezés és a program megvalósításának részleteit Pályázati felhívás dokumentum tartalmazza.

A pályázati célokkal és a pályáztatás eljárásrendjével kapcsolatosan online tájékoztatásra kerül sor várhatóan az alábbi időpontban: 2022. január 19. 16:00-17:00

További információkért kattintson ide.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.